Liebherr

Vrhunska građevinska oprema – kompletan program

LIEBHERR - O BRENDU

LIEBHERR je jedan od vodećih svetskih proizvođača građevinskih mašina. On je svetski priznati dobavljač inovativnih, korisnički orjentisanih, tehničkih proizvoda i usluga u brojnim drugim oblastima. Zapošljava više od 48.000 radnika u više od 140 zemalja širom sveta.

Decentralizirana organizacija LIEBHERR grupe sastoji se od poslovnih jedinica izdvojenih u zasebne fabrike. Svaka je organizovana oko određenog proizvodnog segmenta. Na taj način je olakšano ostvarivanje korporativne strategije i maksimalizirana fleksibilnost u zadovoljavanju potreba na tržištu.

DS Inženjering u saradnji sa kompanijom LIEBHERR nudi na srpskom tržištu mašine za niskogradnju (rovokopači, utovarivači i buldožeri). Zatim, nudi mašine industrijske namene (mašine za rukovanje raznim materijalima kao što su metal, drvo …, i lučke mašine).

Takođe, nude se i mašine i alati za specijalne namene (rovokopači za rudarenje, dekonstrukciju, izgradnju tunela i sl.), zatim tehnologije i mašine za obradu i transport betona (kamioni mešalice, autobetonske pumpe i pogoni za mešanje betona).

Mobilne dizalice

Mašine za rad sa zemljom

Betonska tehnologija

Kranovi na gusenicama

Rudarska oprema

Lučka oprema

Toranjski kranovi

Mašine za industrijsku aplikaciju

Brodske dizalice

Građevinski kranovi na mobilnoj šasiji

Mašine za fundiranje

Radni alati

USLUGE

Kvalitetna usluga i zadovoljstvo u saradnji

DS Inženjering pored prodaje nove opreme, nudi i usluge rentiranja mašina, prodaju rezervnih delova, servisiranje mašina. Dugogodišnje iskustvo obezbeđuje Vam kvalitetnu uslugu i zadovoljstvo u saradnji sa kompanijom DS Inženjering.

prodaja-nove-opreme-icon

Prodaja nove opreme

DS Inženjering prodaje novu opremu brendova Liebher, Putsmeister I Promove

rentiranje-masina-icon

Rentiranje mašina

DS inženjering Vam pruža mogućnost iznajmljivanja građevinske opreme I mašina

prodaja-rezervnih-delova-icon

Prodaja rezervnih delova

DS Inženjering Vam nudi mogućnost da nabavite originalne rezervne delove za Vaše građevinske mašine po povoljnim uslovima

servis-icon

Servis

DS Inženjering nudi servisiranje građevinskih mašina iz svog portfolija